söndag, juli 26, 2015

Lite av ett genrep lydnad

Fruktansvärt dåligt väder idag!!! Så dåligt att man nästan tror att det är oktober. Mörkt trots att klocka var 10-12 på dagen. Lamporna utomhus som bara lyser om det är mörkt lyste idag hela dagen. Fy tusan!

Vi bestämde oss för att åka till Söderhamn och gå på E-center bara för att göra nått… Blev en långsam tur till Söderhamn pga rejäla åskskurar med störtren, åska och blixtrar. När vi sedan gick omkring på InterSport åskade det så mycket att det brakade ordentligt inne i affären och lysena blinkade för fullt.

På vägen hem svängde vi in på Borka brygga och åt en sen lunch. Mums! Kan varmt rekommendera skagentoasten men ceasarsallade som Henke tog står vi över nästa gång. Torr kyckling och ingen parmesan ????

Direkt när vi kom hem åkte jag ut till klubben. Det var uppehåll i regnandet så jag och Anna skulle göra en genomkörare på lydnadsklass 2. Vi började med 3,5min platsliggning vilket gick väldigt bra. Efter det så fick Anna köra Lizzie i alla 2:an moment. Tävlingsmässigt med kommendering och utan belöning vilket Lizzie klarar bra.

Efter det så var det min och Vinnas tur att göra samma sak. Momenten gick över förväntan men hon var väldigt störd av kommenderingen. Vi har verkligen inte tränat det nått så det är väl inte så konstigt men orutinerat från min sida. Fotgåendet gick urkasst men de övriga momenten gick bra förutom fjärrdirigeringen där jag inte fick henne att sätta sig. Hmmm räknade lite på det hela och vi kanske hade klarat ett 1:a pris trots det nollade momentet men med en 0,5p. Såå med andra ord. Jag ska ha väldigt väldigt tur om vi ska klara ett 1:a pris. Kul dock att rutan funkade men den känns också osäker.

Anna hade lagt ut ett sök innan jag kom. Humla och Mossa fick plocka in det. Humla var dock väldigt taggad men omotiverad i arbetet och både jag och Anna tyckte att hon haltade så vi får se hur det blir för henne till helgen.

Precis när vi var färdiga började det regna igen. Vilken supertiming vi hade!!!

Till middag blev det grillat idag trots regnet…

Inga kommentarer: