måndag, juli 27, 2015

Sista semesterveckan

Hmmm har verkligen både det ena och det andra att önska efter denna semestern. Vädret har varit uselt å då gjorde vi en lista på saker som skulle behöva göras å som man kunde föra om vädret inte blev så bra. Tyvärr är det mycket som ändå inte blivit gjort. Det tråkiga vädret har också gjort att man tappat motivationen å allt har ju inte heller gått att göra eftersom det regnat så mycket. Det positiva är väl att hundarna fått betydligt mera motivering än de somrar som vi spenderat i båten och de kanppt fått promenader ens.

Hur som helst så åkte i på tippen idag och gjorde oss av med de överblivna fårstängslen som vi fick från Helena och Melker. På vägen hem stannade vi och köpte färg till fodren vid dörren och garageporten som blivit utförda i sommar.

När vi kom hem så klippte Henke en sväng och jag beskar äppelträdet äntligen (efter tre år). Hundarna fick litet kort lydnadspass, fjärrdirigering.

Precis när vi var färdiga så kom Lasse och Birgitta förbi och fikade. Lasse och Henke passade också på att göra klart fodret runt dörren.

Dagen bakslag när jag och Birgitta skulle gå bakom huset och plocka de svampar som finns där. Har sparat dem då de varit så små tidigare. Vet ju att det bara är jag som går efter den stigen så jag var inte orolig att de skulle försvinna. Vid frukost i morse ser jag dock folk med svampkorgar som kommer och går på vägen. Tror ni inte på f-n att de varit 50m bakom vårt hus och tagit alla kantarellerna. Ska aldrig mera spara svampplockning till senare! Skit också!!!

På kvällen var det en hel del förberedelser inför specialen. Papper som skulle skrivas ut och grejer som skulle packas.

Inga kommentarer: