tisdag, juli 28, 2015

Packning, en sista viltträning och flädersaft

Nu är det hög tid att börja planera och packa inför specialen. Uppdaterade och programerade GPS:en, skrev ut PM, laddade kamerorna och tömde minneskorten samt började lägga fram kläder som ska med. Herrejösses vad det börjar bli mycket! Skrev också en handlarlista men vi avvaktar med att handla tills i morgon.

Gick en tur med vovvarna och var ner på stan en sväng innan jag åkte iväg till Lintjärn för att få hjälp med en sista viltträning av Anna och Wille. Gick ok. Inga ätförsök men het som en kamin och lite strul med igången andra apporten men annars bra.

Humla gick komma ut och köra lite tolling, en kortkort vattendirigering och ta in två änder på söket bara för att… Nu är det bara att hoppas att formen håller i sig.

På hemvägen stannade jag och handlade och köpte pizza så det fick bli dagens middag.

På kvällen gick vi en kort promenad med vovvarna sedan fick jag ont i skallen så jag låg och vilade och somnade så det blev en tidig kväll.

FIck en hel påse fläder av Anna så för första gången gjorde jag en sats flädersaft som kommer att bli klar först när jag kommer hem från specialen. Gott ska det bli!

Inga kommentarer: