lördag, augusti 19, 2017

Planerad oplanerad dag

Hade planerat för en helt oplanerad dag med bara vila och slapp idag. Vaknade vid 8 och släppte ut hundarna men gick sedan och la mig igen när de kommit in. Somnade om och sov till strax efter klockan 10. Då hämtade jag tidningen, tog en kopp kaffe och hamnade sedan framför EM i fälttävlan som de sände på tvn. Spännande och kul att se! Passade också på att rensa de 5 litrarna kantareller som jag plockat de senaste dagarna. Förvällda och infrysta blev de också.

Frukost klockan 13:30 i form av kesoplättar som varm mack. Åkte sedan iväg och tränade med Anna som tinat vilt. Humla fick ta in ett sök med 7 vilt. Vinna fick också hämta in 7 vilt men på gåsen så ballade hon ut. Nötte och nötte till det nästan inte fanns nått kvar av gåsen då fick hon ta in en dubbelmarkering med två änder istället. Det gick bra.

Vi avslutade träningen med att plocka lite kantareller som jag rensade och gjorde en ostkorg med svampstuvning av till middag. Blev även ett kycklinglår och cole slaw då jag gjorde en kycklingsallad tills i morgon.

Resten av kvällen tyckte jag att det skulle bli skönt att göra ingenting som jag planerat.

Inga kommentarer: