måndag, augusti 28, 2017

Tillbaka till vardagen igen

Tillbaka på jobbet efter en intensiv helg. Lite trött och sliten men gick ändå bra att stiga upp. Tänker dock göra lite kortare dag då det ser ut att bli en riktigt fin dag.

Jobbade på fram till 13 och åkte hem men hann inte mera än hem förrän jag blev uppringd för en inspektion till klockan 14. Rastade tjejerna lite snabbt och käkade lunch och åkte sedan iväg.

När jag kom hem närmare 15 så tog jag med tjejerna ut på en skogspromenad i ca en timma. Vilade sedan en stund tills Henke kom hem och vi åkte upp till skjutbanan för att leta lite svamp igen. Hittade ca 5 liter totalt innan Vinna beslutade sig för att försvinna. Vi fick och letade i nästan en halvtimma. Då jag bara släppt henne tillfälligt när jag plockade svamp så hade hon kopplet på sig så det kändes lite olustigt. Efter mycket om och men så kom hon i alla fall ut till vägen där Henke gick och letade. Jag hade då hunnit djupt in i skogen igen så det tog ytterligare 20 minuter för mig att ta mig ut till bilen igen. Vinna hade då druckit vatten men var fortfarande andfådd så hon hade nog fått spår på nått vilt för hon verkar ha sprungit ordentligt.

Ingen rast och vila, hon fick skylla sig själv för jag hade planerat att springa hem å då skulle tjejerna med. Vi hann inte långt innan en grävling kommer spingande över vägen. Jag tror vi fick svaret på vad Vinna roat sig med. Hon hade spårat/jagat grävling men det hade uppenbarligen klarat sig undan.

Löpningen gick rätt bra så när ja kom hem blev det dusch och sedan middag som Henke fixat medan jag sprungit och duschat. Lax med kantareller. Vi har ju gott om det Winking smile

Började efter middagen att rensa bland alla bilderna från helgen. Det är mycket bilder att gå igenom.

Inga kommentarer: