onsdag, januari 31, 2018

Katastrof-varning

Det varnas för stora mängder snö och kraftig blåste de kommande dagarna. Redan nu har vi mycket snö och det snöar idag så vi får väl se hur “stort” det blir. Känns inte som att det kommer att bli sååå farligt men det törs man knappt säga. Skolor och förskolor är inställda i morgon liksom all busstrafik och vissa affärer håller också stängt. Mmmm katastrofläge, vi får väl se…

Hur som helst så hade jag min löpdag idag och skulle det bli väldigt eländigt så är det väl bra att ta tag i den biten även om det är snöigt. Hade så pass tur att Brolin var ute på lunchen och plogade så jag slapp trussa i snön vilket såklart var skönt.

Efter jobbet blev det promenad med tjejerna men då var det ganska mycket snö att gå i. Henke skottade under tiden å även om det inte var några enorma mängder, lite drygt en decimeter, så var det tungt då det är blöt snö.

Väl inne lagade vi Ceasarsallar och tog ett glas vin och sedan körde jag mitt lilla motionspass. Har snart genomfört 30 dagar. Ska bli kul att se vad vågen visar på slutet. Målet var att gå ner 8 kg tills ulandssemestern.

Inga kommentarer: