onsdag, september 12, 2018

Totaldäck och steg i rätt riktning

Sov som en stock i natt. När jag vaknade hade Henke åkt till jobbet. Jag steg upp och la mig vid tvn och såg nyheter och drack en kopp te. Körde också igång en tvättmaskin med en massa hundfällar. Klippte också klorna på Vinna som låg och njöt i min famn. Passade också på att frisera tassarna när vi ändå hade så mysigt.

När jag precis efter det nös slog ryggsmärtan till. Fick så ont att jag knappt kunde stå. Åt frukost och låg och vilade i några timmar.

Efter det så var jag tvungen att åka iväg och köpa hundmat. Kunde knappt gå men säckarna kom hem men Henke får bära in dem när han kommer hem.

Vila resten av dagen då det var helt omöjligt att att stå eller gå. Henke fick gå med hundarna. Till middag åt vi rester från i går men sen var jag helt däckad i soffan. Kunde knappt ta mig till sängen när det var dags att gå och lägga sig.

När jag, efter att ha borstat tänderna inne på toan kommer in i sovrummet så möts jag av något som verkligen värmde mitt hjärta. Vinna, som under en halvt år inte kunnat hoppa upp i varken bilen eller sängen låg och myste på min säng. har jag fått hennes ryggsmärta eller är det som alltid? När man väl kommer till en specialist så är symptomen borta…

41626359_1915473285198308_6617004591072411648_n

Inga kommentarer: