söndag, september 02, 2018

Vilken dag det blev! FB-R och annat…

Äntligen väckte Humla inte oss vid 04-05-tiden. Idag blev det sovmorgon till 08:30. Guuuud så härligt!

Efter en lugn och skön morgon och frukost så gick vi ut för att fixa diverse saker. Jag började med att plantera blommorna som jag handlade i går samt rensade bort diverse växter i grusgången och mellan plattorna. Henke började röja i carporten. När jag var färdig med blommorna så anslöt jag också till carporten. Massor med grejer rensade bort och äntligen kom hängarna upp så att alla redskap i form av krattor, spadar mm nu mer har en fast plats. Tänk att det skulle ta nästan 4 år!!!

Mitt i rensningen plingar det i telefonen och jag får ett meddelande om att jag kunde få en återbudsplats på FB-R i Sundsvall om jag kunde ansluta snarast. Sagt och gjort! In med Vinna i bilen och iväg. En timmas resa och anlände precis när hunden före var klar. Medan funkisarna fikade kunde jag rasta Vinna och sen var det dags.

Jag tycker att det är kul att göra FB-R mest för att få veta hur det går till. Jag vet ju att Vinna egentligen är lite “för tränad” för att ge ett rättvisande resultat men inför kommande hund kan det vara  kul att lära sig. Vissa momenten är ju helt nya även för en tränad hund för aldrig har jag lagt en dummy i en “kattbur” tidigare Winking smile

DSC_0036b

Vinna har börjat löpa så hon kändes lite seg men i stort kände jag igen min hund. Kul att få se! Det jag reagerade var att avstånden var så pass korta men i övrigt var det som jag tänkt.

Ni kan se vad Vinnas resultat betyder här: Vinna FB-R

40530068_500295007061618_4624228997968953344_n

När jag kom hem kl 17:30 blev det middag och dessutom hann jag med att dammsuga så det blev en intensiv dag. Bloggen och hemsidan uppdaterades också med dagens aktiviteter.

Inga kommentarer: