måndag, augusti 07, 2023

Hemresa och shopping

 I storm och spöregn och hot om avstängda vägar åkte vi hemåt. Vädret var inte så dåligt som det rapporterades om så det gick ok att köra. Första stoppet blev Engelsons där det blev lite shopping i form av några t-tröjer, regnjacka, fjällmat och en shorts-kjol.

Vi åkte sedan vidare till Ullared där vi började med att äta en sen lunch (15:30) i form av asiatisk buffé och sedan gick vi in på Gekås. Det var odrägligt mycket folk så vi orkade helt enkelt inte slå oss fram i varuhuset. Blev några inköp i form av en sticksåg, en pall och lite småkrafs men sen åkte vi vidare då campingen i Ullared var full. Vi åkte istället vidare till Smålandsstenar där vi tog in på en liten och mysig camping.

När husvagnen var på plats tog vi en lite längre promenad med tjejerna så vi alla var helt genomblöta trots regnkläder. Får försöka torka dem så gott det går i husvagnen i natt. Till middag blev det bara lite småplock och rester som vi hade kvar i husvagnen. Blev Yatzy och 500 men en rätt tidig kväll då vi vill komma iväg i tid i morgon. Vi har fortfarande 65 mil kvar och pga det dåliga vädrets så vill vi gärna komma hem. 

Idag spårade ett tåg ur i Hudiksvall, i Idenor där vi bodde tidigare. Detta pga regnet som sköljt bort delar av banvallen. Se artikel i nedanstående tidning.

Inga kommentarer: