måndag, augusti 14, 2023

Smått och gott

 Henkes första dag på jobbet efter semestern idag medan jag är ledig ytterligare några dagar. Äntligen ser jag en sol et på himmelen, är väl typiskt när semestern nu är slut för Henke... Det dåliga vädret gjorde att jag tänkt återgå till jobbet tidigare än tänkt men nu ändrade jag mig. 

Blev en lugn och skön morgon och sen tog jag med Esset på en löprunda, 5 km. Hejja oss!!! Sen blev det en nedvarvningspromenad då även Vinna hängde med.

Efter detta frukost och lite återhämtning tog jag med tjejerna upp till skjutbanan. Kände att Vinna behövde få göra nått mentalt krävande då hon stått tillbaka den sista tiden även om hon varit med på allt. La två bruksspår, 630 meter till Vinna och 530 meter till Esset. Vinnas spår gick i lite slätare terräng medan Essets spår gick över klappersten och i stenig terräng. Både fick en ögla på sina spår.

Vinna spårade lugnt och väldigt spårnoga och tog alla apporter även om det inte ser ut så på bilden. 

Esset strulade lite i spårupptaget och fick ett ordentligt tapp mitt i klapperstenen vilket ställde till det för mig då jag hade svårt att gå där. Hon löste det och resten av spåret fick fint och hon hittade alla föremålen. 

Bägge hundarna var rejält trötta så de tog nog på dem tror jag.

Efter detta så åkte jag hem och lastade bilen med alla grejerna från garaget som vi skulle köra till tippen. Allt gick in i bilen så jag kunde åka iväg med det trots att vi inte hade släpvagnen hemma. Skönt!

När jag kom hem försökte jag röjja lite på uteplatsen eftersom blommorna ser helt döda ut då de först torkade ut och sedan dränkts de senaste veckorna. Massor med skräp har också blåst och regnat in på altanen så det såg för hemskt ut.

När Henke kom hem från jobbet klippte han gräset och jag tog rätt på tvätt mm och förberedde lite middag. Efter detta var jag totalt slut men skönt att få saker gjorda. Har känt mig helt omotiverad sista tiden. Antar att det hänger samman med vädret så hoppas motivationen kommer tillbaka igen.

Inga kommentarer: