torsdag, augusti 03, 2023

Funktionär i Juniorrutan

Uppstigning redan strax efter klockan 6 för att käka frukost, ge hundarna mat och rasta dem en sväng. Klockan 07:15 hämtade Anette upp mig och Kicki som också skulle vara funktionär. Regnet upphörde när vi åkte och kom inte tillbaka nått utan vi fick en riktigt fin dag som funktionärer.

Mänga duktiga hundar, annorlunda provmark med ett "hemskt" vatten som dock inte verkade störa hundarna. Här kommer lite bilder från: dagen som är tagna av Anette Björgell och Bo Johansson.



Henke och hundarna somnade om till 8:30 och sen bedrev det dagen på campingen där Esset fick se många kaniner men där de även promenerade och såg lite av omgivningen intill.

Vi kom tillbaka till campingen först vid 17:30-tiden. Där blev det en promenad och lite snacks i förtältet.

På kvällen var det träff med Vildandens på intilliggande brukshundklubb. Vi hade med pastasallad och Ola och Anette bjöd på läskande rosé och hade också fixat till tävlingar för både två och fyrbenta. Mycket trevligt!

Vi avslutade kvällen i husvagnen. I morgon är det fridag men kommer att åka till provområdet och kolla på Håkan och Ipa och för en snabb uppfattning av öppenklassprovet som vi ska starta på lördag. 

Inga kommentarer: