tisdag, april 16, 2024

Intensiv dag på alla fronter

 Det är mycket på jobbet nu och det känns att vi är underbemannade och kort om folk. Dessutom verkar det som att det händer mycket nu...

Fick ett infall att eftersom Henke ska på tjänsterresa så kanske vi kunde ställa en av bilarna på verkstan för däcksbyte. Sagt och gjort, åkte dit med min bil klockan 7 och tog Henkes bil istället.

När jag åkte hem på lunch så tog jag en sväng ut till Medskog och hämtade de nya barstolarna som nu kommit.

Gick en promenad med tjejerna, käkade lunch och åkte sedan tillbaka för mera jobb. På eftermiddagsfikat åkte jag och bytte bil för nu satt det sommardäck på min.

Jobbade på fram till 16:15 och åkte då hem till tjejerna. Värmde och käkade palt och gick sedan en promenad genom byn innan jag åkte till Forsa för hundträning.

Härligt att man kan träna på vardagar efter jobbet nu. Lite kylslaget var det men ljust. Blev en riktigt bra träning med WT upplägg men där vi gick i par. Dubbelmarkering, passivitet, dirigeringar, drive var inslag i dagens träning. Dirigering på avstånd är det som känns mest osäkert och dessutom tycker jag hon kan bli bättre på dubbelmarkeringar.



Kom inte hem förrän vid 20:30 å då var jag kall och frusen så blev en kopp te och skopor och sedan en varm dusch innan sänggång.

Inga kommentarer: