tisdag, april 23, 2024

Sista försök....?

 Tanken var att vi skulle göra ett sista försök idag. Idag lät vi dem vara inne på gården. Jag tog en lugn och skön morgon och gick en promenad med Esset men sen släppte vi ihop dem på gården. Även nu var det ett intensivt "juckande" och ridande men inte heller nu såg vi att det blev träff.  Esset stod fortfarande fint och Asterix visade att han ville så vi bestämde att de skulle få försöka även på eftermiddagen.

Karin jobbade hemifrån och jag tog med Esset på en löprunda igen och var sedan blev det en dusch och lite lunch. 

För att fördriva lite tid så bestämde jag mig för att åka till Insjön och Clas Ohlson då det bara låg 10 minuter bort. Köpte bara en termometer från Clas Ohlson men sen visades det sig att det även fanns en Lundhags outlet så den ville jag såklart också besöka. Där blev det ett litet spontanköp av en jacka.

Väl tillbaka hos Karin myste jag och Esset i husvagnen men packade sedan ihop igen. Hundarna fick träffas igen på kvällen och det var lite lugnare nu men fortfarande fina försök av dem båda. Vi bestämde oss för att låta dem träffas ytterligare en gång i morgon men sen kände vi att det borde vara för sent. 

Jag och Esset käkade Fisch & Chips i husvagnen och sedan låg vi och såg tv tills det var dags att krypa till sängs.

Inga kommentarer: