måndag, april 22, 2024

Ny vecka, nya försök....

 Vaknade tidigt med hade bestämde mig för att njuta av ledigheten också. Efter frukost och en kort rastning kom Erica och vi åkte upp till skogen igen. De kämpar och kämpar så fint men Asterix hamnar hela tiden lite för högt på Esset. Vid ett tillfälle trodde vi att de hade samarbetat och Esset ställde sig på en liten upphöjd platt sten. Där stod hon och Asterix red. Vilade men Esset stod kvar och Asterix kom tillbaka å hade nya försök men även denna gång så blev det ingen träff och det känns verkligen som att de båda gör så rätt men att de inte är i rätt nivå i förhållande med varandra.

Karin och Erika åkte hemåt efter ca en timma medan jag och Esset tog oss en promenad längst en vandringsled i naturreservatet. Blev en promenad på totalt nästan 1 mil.



Tillbaka i husvagnen igen blev det en varm smörgås och sedan slumrade vi en stund jag och Esset.

Vid 18-tiden åkte vi tillbaka till skogen och lät hundarna träffas igen. Även nu fina försök men inte mitt i prick så efter ca en timma åkte vi och handlade och åkte sedan hem till Karin och lagades spagetti och köttfärssås till middag. Jag räknar med att åka hem i morgon men de ska först få träffas ännu en gång på morgonen i morgon.

Inga kommentarer: