onsdag, augusti 03, 2011

Fix och fix och fix

Dags att bege sig hemmåt. I morgon ska jag åka till Sälen och årets upplaga av Tollarspecialen. Först måste jag och hämta ut lasgaller och mellanväggen på Bussgods så att vi hinner montera det. Av den anledningen solade och badade vi fram till klockan 12 men sedan var det dags för oss att åka hemmåt.

Batterierna var nu åter igen helt slut så kylskåpet funkade inte längre så det var ju tur att vi inte planerat för fler dagar. Innan vi åkte hem bjöd Gösta på en Moijto med is vilket var mycket läskande i värmen.

Hur som helst så kom vi till stan strax före 15. Hämtade lastgallrena, packade upp, duschade, monterade lastgallrena men pga vår lastnät som är monterat bakom ryggstödet så ryms inte mellanväggen så den får vänta tills nästa vecka då vi inte lyckades få lös det eftersom det är monterat med någon form av popnitar som vi inte lyckas komma åt och få loss. Lastgallret gick dock att montera fast i alla fall och det är det viktigaste!

En tur på stan, packning och middag hann vi också med. Tvättade två maskiner och bakade ostfrallor och en ostlångfranska också så man kan då inte klaga på effektiviteten.

Nu väntar Sälen för min del i morgon.

Inga kommentarer: