fredag, augusti 05, 2011

WT-domaruppdrag

Tidig tigit morgon med bara en dryg timmes sömn då Neo varit väldigt orolig i natt. Klockan 03:30 hade jag fortfarande inte somnat och jag steg up klockan 05:30 då det var samling redan klockan 06:30. Idag var det dirrigeringsstationen på WT:t som skulle bedömas. Hela 123 hundarn skulle starta så det blev verkligen en heldag.

Jag la upp relativt enkla dirrigeringar men det ställde till det för många i alla fall. Inte många var klockrena idag blev det fanns några ljuspunter i form av både fina linjetag och lyhörda hundar.

Det flöt på bra och stationen var klar redan klockan 16:00 vilket är väldigt bra med tanke på antalet hundar. Efter provet rastade jag hundarna innan jag åkte och kollade på jaktprovsrutan i morgon. Provet var redan slut och jag hade bara gympadojjor så det blev en snabbkoll utan hund då det dessutom börjar regna.

Tillbaka till lägenheten för en dusch och byte till torra kläder. Grillningen inställd och istället blev det lite mousserande och stekt mat istället vilket ju gick precis lika bra.

Inatt kom vi isäng lite tidigare då vi ju ska vara aktiva i morgon och dessutom var ganska trött pga lite sömn men också tom i huvudet pga dagens uppgift.

Inga kommentarer: