söndag, augusti 28, 2011

Lysnatt och god frukost

Igår kväll testade jag att göra smörgåstårta ala LCHF för första gången. Tanken var att vi skulle äta den till lunch ute i båten. Vädret nu på morgonen var inget vidare så vi tog det lugnt och slappade ett tag. Frukost blev det inte förrän klockan var närmare 11 så vi insåg att nån lunch skulle minsann inte behövas. Såå.... varför inte en god smörgåstårtefrukost? Sagt och gjort, fixade den sista finslipen på tårtorna och satte oss till bords. Mmmmmmuuuuummmmmmsssssss!!!!
Efter detta åkte vi till Harmånger för att om möjligt göra några fynd på Pierre & co som hade halva priset på hela affären. Tyvärr hittade inte jag nått men Henke köpte ett par snygga skjortor.

Nu hade det spruckit upp och det var hög till att bege sig ut med båten. Blev en skumpig tur till Berghamn. Där blev vi tre båtar som skulle övernatta, förutom vi, Ida och Gösta även Göte Boman med sällskap.

Tror att årets sista dopp blev genomfört idag också. Fortfarande varmt i vattnet, nästan 19 grader.

Vi grillade oxfilé med chevré och stekte vitkål som vi kryddade med sambalOlek och hade också grekisk sallad och pepparsås till. Ja, ni förstår... Vi blev mätta även idag.


På kvällen tände vi marschaller på stranden och tog sedan en båttur. Tänkte gå ut mot Hölick men det gick så stora vågor att vi vände och och gick tillbaka till hamn igen. Blev sittande på stranden fram till midnatt då det var hög tid att avrunda kvällen för i morgon väntade E4:a loppet, 2,6 mil på den ännu inte invigda E4:an mellan Hudiksvall och Enånger.

Inga kommentarer: