onsdag, augusti 24, 2011

Sliten

Det här med att vänta på valpar tar på krafterna. Jag var helt slut ikväll när jag hade ätit men först var jag iväg med Helena och Karina och tränade lite hund. Var lite tidig så att jag hann rasta hundarna först.

Vi hade tinat lite vilt som vi körde olika övningar till alla hundarna. Humla fick markeringar som hon inte fick ta utan först fick hon hämta nått bakåt från ett sök som vi lagt ut hos Helenas Etta. Funkade bra men hon gnäller ju till i samma ögonblick som hon tror att jag ska skicka henne i.

När Etta hade tagit in söket fick Humla ta in den sista fågeln på söket efter att först ha sett en markering åt andra hållet. Ett kort frisepl på söket men i övrigt riktigt bra. Markeringarna satt som en smäck!

Karina körde släpspår med vilt för sin Saga. Upptagen var underbara men inlevereringarna andra gången var det problem med. Saga fick avsluta med markeringar på vatten som hon klarade hur bra som helst och Humla skickade jag på en dirrigering ut på vattnet. Ingeting svårt bara att skick till en dummie som hon sett att jag kastat en stund tidigare.

Efter maten så hade jag tänkt åka och se ljusspelet i Iggesund men somnade och vaknade halvvägs in i föreställningen så det var ingen idé att åka. Blev mycket sömn i natt istället men för första gången drömde jag om valpar som det ju kretsat en hel del kring denna veckan. Dock har inget hänt på den fronten ännu...

Inga kommentarer: