torsdag, augusti 04, 2011

Mot Sälen

Så var tiden kommen. Vaknade vid 09-tiden och gick upp för att förbereda lite mat. Kokade ägg, lagade en krämig bacon och kycklingsallad för att ha som lunch lördag och söndag samt gjorde en coleslaw-sallad innan det var dags för frukost omen det var närmare lunchtid.

Henke gick med hundarna medans jag lastade in i bilen och förberedde för avfärd. Runt 12 åkte jag slutligen iväg. Humla konstaterade först när vi passerade Färila att det inte längre går att klänga sig fram i bilen då lastgallret nu är på plats. Detta resulterade i en timmas långt gnällande innan hon la sig ner igen.

Anlände till Sälen strax efter 16 och bara några minuter före Marie Israelsson. Vi följdes upp till provplatsen för att lägga upp rutorna inför morgondagen. Inte förrän nån gång runt 20 var vi tillbaka i lägenheten eftersom jag också var tvungen att checka in hundarna vilket tog VÄLDIGT lång tid. Hann därför inte med skålen på Gustafs men kom i alla fall så pass att jag hann träffa en hel del människor medans jag intog tidernas dyraste hamburgare.

Vi 22-tiden hade alla anlänt å det var härligt att slappa och snacka lite i stugan då i ju inte träffats på länge. Vi blev uppe till strax efter klockan 01:30 och sedan väntade många timmar tillsammans med en något orolig Neo. Han ville liksom inte komma till ro i det lilla sovrummet som delades med Emil (Neos kusin) och Lynx (Humlas tremenning). Märks att Humla är mera van att vara iväg. Hon somnade snabbt under sängen medans Neo som normalt inte ligge i sängen inte fann sig till rätta. Klockan 03:30 hade jag fortfarande inte somnat å 05:30 skulle jag upp. Ingen vidare natt kan jag meddela!!!

Inga kommentarer: