måndag, november 24, 2014

Återhämtningsdag

Vi hade tagit ledigt idag för att återhämta oss och framförallt för att ställa om våra klockor till Svensk tid. Känner dock att tidsomställningen inte varit något som helst problem eftersom vi kom hem på kvällen. Blev såklart länge att vara vaken 24 timmar igår men samtidigt var nog det räddningen för att komma tillbaka i takt direkt igen.

Vädret idag var dock under all kritik. Mörkt precis hela dagen och dessutom spöregn och blåst. Korta promenader med hundarna, en sväng på affären för att handla mat och lite tvätt och reningsning i jackförrådet. Har man köpt sex nya jackor ska man väl kunna rensa bort i alla fall tre gamla jackor… ;-)

Handen värker så den använder jag inte. Vet inte om det är det som medförde att jag på nått sätt gjort någon konstig rörelse för när vi satt hemma hos Lasse och Birgitta började det plötsligt värka i den andra axeln. När jag kom hem fortsatte värken och dessutom kom det starkt strålande smärta upp mot huvudet och ut bot armbågen. Samma typ av smärta som när man slår i en viss nerv i armbågen ni vet.

Hur som helst så blev jag sängliggande efter maten. Gott dock som sjutton med en rejäl god köttbit igen.

Inga kommentarer: