söndag, november 30, 2014

Fotokurs, skyltsöndag och julpyssel

Sovmorgon idag! Gårdagen satte sina spår på min axel så jag vaknade med smärtor vid 4-tiden. Smärtstillande hjälpte så jag somnade om och sov till strax efter klockan 8. Lugn morgon, lite julpyssel efter promenaden med hundarna. Hann ta några tänkbara julkortsbilder.

Strax före 12 åkte jag och hämtade upp EvaLotta för att åka till fotokursen. Idag var fokus bländare. Några bilder från dagen

DSC_0815DSC_0819 DSC_0836DSC_0837 DSC_0860DSC_0863

Direkt efter kursen blev det en tur på skyltsöndag. Ingen krans trots att det egentligen var enda målet för turen. Däremot köptes en ny julstjärna till sovrummet samt några elektroniska ljus till lyktorna på bron.

Henke hade satt upp en ljusslinga på garaget idag och dessutom satte han upp lamporna i äppelträdet och girlanden med granris placerades på hundgården så nu lyser det lite både här och där… Mysigt!!!!

På fotokursen fick jag golvlampan som jag köpt av Anna, den gjorde sig fint i hallen och dessutom kom det upp en ljuskrans på insidan av dörren och stjärnan i sovrummet så det börjar bli lite julstämning nu. Måste bara röja upp lite också känner jag men det får bli när jag är piggare och jag hinner och har lust…

På kvällen fixade jag lite med bilder och gjorde årets julkort så nu är de beställda. Kommer redan på fredag om allt går som det ska.

Inga kommentarer: