måndag, november 17, 2014

Avresa mot andra sidan…

Idag är det dags! Resan som skulle ske om såååå länge. Ja jag nu är tiden inne och det är dags att bege sig mot landet på andra sidan jorden typ… Kina here we come!

Vinna lämnade vi till Roland och Gunilla redan igår eftersom de ju är på jobbet idag. Humla och Neo ska vi lämna till Lasse och Birgitta men eftersom de också ska ha vår bil så får de hundarna när de skjutsar oss till tåget. Tog dock en lång skönt promenad med Humla på förmiddagen. Hon är bara sååå underbar att vara ute med. Koppel behövs definitivt inte och full fokus på henne behöver man inte heller ha. Man vet att hon hänger med och inte sticker iväg på nått tok.

Efter promenaden blev det dusch och sedan var det bara att packa in allt i bilen och åka iväg.

Tåget från Hudiksvall avgick strax före klockan 14. Vi mötte upp EvaLotta och Micke på station och sen bar det av.

Anlände till Arlanda vid 16-tiden. Pengar skulle växlas in och sedan passade vi på att äta middag innan vi gick genom säkerhetskontrollen. Lite shopping i taxfreen och sedan avgick planet vid 19-tiden. En flygresa på knappt 9 timmar väntade och den gick förvånansvärt bra. Kunde inte sova något men var heller aldrig flygrädd vilket jag kan vara ibland. Tre filmer, två måltider hanns med innan det var dags att landa på Pekings flygplats. Klockan var då 10:30 lokal tid… i morgon….

Inga kommentarer: