torsdag, februari 08, 2018

Brrrr!

Idag åkte Henke till fjällen så han var hemma en stund på förmiddagen. Jag tog därför kortlunch och gjorde sedan kväll från jobbet klockan 15.

Direkt som jag kom hem tog jag med tjejerna och gick en riktigt lång promenad. Först genom byn och sedan efter skoterspåret så att de fick röja lösa några kilometrar. Härligt väder med sol och –7 grader. Blev ute i en och en halv timma och sen åkte jag iväg och shoppade lite grejer till vardagsrummet så jag kom inte hem förrän vid 19-tiden. Temperaturen hade nu sjunkit till –15. Frusen som sjutton så jag tände ljus, gjorde middag och käkade och la mig sedan under en filt. Såklart somnade jag och vaknade inte förrän efter 22.

Förflyttade mig till sovrummet men var nu helt pigg. Såg lite tv, beställde några grejer på wish och somnade inte förrän vid 02:30. 05:30 väcker Humla mig och säger att hon behöver ut och dessutom är hon hungrig. Det är slut på sovmorgnar nu för tiden. Måste bero på hennes tumörer i tarmen som nog trycker på. Slutet är tyvärr inte långt borta nu. Crying faceDog faceRed heart

Inga kommentarer: