tisdag, februari 13, 2018

Första dagen på plats

Vaknade tidigt och kände mig helt utvilad. Tittade ut och konstaterade att det var mulet så jag bytte om till löpkläder och gick ner till strandpromenaden. Började springa och bestämde mig efter ett tag att jag skulle försöka springa ut till en fyr som man såg en bra bit bort. Kändes väldigt bra att springa, Hårt underlag och precis lagom varmt och dessutom en helt ny miljö att utforska. Det gick betydligt mycket tyngre efter att jag vänt men jag klarade det i alla fall. Blev en runda på totalt 5 km.

En dusch och sedan gemensam frukost med de övriga.

Mätta och belåtna slog vi oss ner vid poolen. Det var lite småkallt då det var mulet till och från och dessutom blåste en del. Vi gick på välkomstmöte och gick runt och kollade vilka restauranger som fanns på området.

Lunch intog vi på huvudrestaurangen och sedan gick vi tillbaka till poolen och då var det klart och fint väder. Precis perfekt för att ligga och sola. Barnen badade såklart men vi vuxna höll oss torra idag.

När vi kände oss nöjda gick vi till våra lägenheter. Vi och Lasse och Birgitta tog ett glas vin på altanen innan vi gjorde oss iordning för middag. Samlades hos Katarina och Jonas för ytterligare ett glas innan vi gick till middagen.

Barnen var trötta men jag och Henke, och Lasse och Birgitta gick till Blue Moon och tittade på underhållningen. Ljudnivån var dock hemsk så efter ett tag gick Lasse och Birgitta hem medan jag och Henke kollade in en sportbar innan vi också promenerade hem. Avslutade kvällen med OS

Inga kommentarer: