söndag, december 26, 2021

Annandags jul

 Samma procedur som vanligt på morgonen. Promenerade sedan till Svartudden så att Esset fick springa av sig ordentligt. Tog också en repa över isen. Vädret var mycket mera behagligt idag och även idag var det mycket folk på isen.

Var på Ica och handlade en snabbis och hälsade på pappa tillsammans med Emil och Thomas idag. Vi tog bilen dit då vi skulle montera stolarna som äntligen kommit. Det blev riktigt fint och nu är lägenheten komplett. Pappa var på bra humör och vi timade det hela bra idag då vi fikat klart och fixat precis lagom tills personalen kom och meddelade att det var dags för middag. Inge heller idag var det några problem att åka och vi meddelade att vi nu skulle åka hemåt igen.

Vi tog hundarna på en promenad innan vi gick upp i lägenheten. Mamma fixade Laxlåda men strax innan det var klar så kände jag hur jag började må illa. Jag gick över till övernattningslägenheten och det tog inte lång stund innan jag var tvungen att kräkas. Blev några svängar till toan och det kom verkligen bägge vägarna. Fy också! Har förmodligen råkat ut för magsjukan som gick på pappas boende. Jag kanske inte skulle ha städat hans toalett efter allt....

Hur som helst så mådde jag inte så illa men fick springa på toa, hade ont i kroppen och fick feber. Senare på kvällen hade jag nästan 39 grader. Det enda jag fick i mig var lite resorb vilket ju är bra i alla fall.

Inga kommentarer: