torsdag, december 16, 2021

En vecka så tränade jag två gånger...

 Även idag satt jag hemma på förmiddagen då de grävs för fullt på tomten. Tänker att det blir lugnare för hundarna om de slipper vara själv när det dunsar och grävs och folk springer utanför fönstret. Funkar fint när jag är hemma å på eftermiddagen får de hänga med till jobbet.

På tomten händer det grejer och slamavskiljaren är nu nedgrävd och ansluten och tomten har så smått börja återställas men kommer att grävas upp ytterligare då markbädden ska anläggas. Så här har det sett ut igår och idag....



Efter jobbet blev det en promenad med tjejerna genom byn och sedan skjutsade jag Henke till Köpmanberget där de skulle äta julbord med jobbet. Efter det så åkte jag till totohallen då jag glömt min termos och en påse lussebullar där igår. 

Eftersom totohallen var tom så passade jag på att träna också. Blev samma moment som igår, Fotgående, ställande under gång och inkallning med ställande. Vinna fick köra lite högerhandling och både tjejerna fick köra platsliggning 3,5 minut och såklart ligga passiva mellan momenten när jag körde dem en och en. Avslutningsvis fick de varsitt skick runt konen.


På kvällen såg jag den andra halvan (6 avsnitt) av serien "Burden of truth". Kan varmt rekomenderas om ni gillar Erin Brockovich då även denna handlade om ett miljömål.

Inga kommentarer: