onsdag, december 22, 2021

Resdag

 Vi kom iväg enligt plan strax efter klockan 08:00. Skönt att få köra nästan hela sträckan i dagsljus. Det var OK med trafik och vägbanan var torr i stort sett hela vägen vilket underlättade resan. 

I Umeå stannade vi och rastade hundarna och käkade på MAX. Termometern visade då nästan -20 grader så det var ordentligt kallt.

Vi anlände till Piteå vid 16:30. Vi möttes hos Thomas dit mamma kört bilen för att vi ska kunna stå i garaget. Åkte till lägenheten och bar upp alla grejerna till övernattningslägenheten och bäddade iordning där. När vi sedan skulle gå promenad så visade det sig att jag glömt jackan hos Thomas. med -23 grader går man ingen promenad utan jacka så vi åkte till Thomas och hämtade den och gick sedan promenaden på Klubbgärdet.

Till middag blev det lax och potatis samt rostbiff och potatissallad och lite andra tillbehör såsom jordgubbar och melon.

Vi satt uppe och pratade till strax efter midnatt men sen kröp vi ner i vår lägenhet. Somnade och sov riktigt bra vilket jag inte brukar göra första natten.

Inga kommentarer: