lördag, december 11, 2021

Äntligen träning

 Riktigt milt ute så den snö som ligger går bra att parera. Efter att ha sett lite skidor på tv och ätit december månads obligatoriska grötfrukost så tog jag med tjejerna och åkte upp till skjutbanan. La ut ett dirigeringsområde på ett sätt så att jag kunde skicka på ett rakt linjetag, på ett rak linjetag och sedan stop höger, vänster eller ur. Då jag trampade upp korridorer i snön så tänkte jag att detta skulle bli riktigt enkelt.

Gick sedan och hämtade tjejerna och tog en promenad där de fick gå lösa och göra vad de ville. Efter ca en halv timma så var vi tillbaka vid träningsplatsen. Hade med bägge tjejerna och körde dem en och en med en hund sittande passiv och lös. Det märktes på både Esset och Vinna att de var länge sedan vi tränade så vi fick göra övningarna enklare än det var tänkt från början. Men oj vad glada och nöjda de var för att få träna igen. Det blev totalt ca 2 timmar i skogen.

Väl hemma igen blev det mera skidor på tv och slapp i soffan.

På eftermiddagen, innan vi gjorde middag så tog vi en promenad genom byn så idag har verkligen hundarna fått aktivering och mera kommer det att bli i morgon.

Till middag gjorde vi Pepparbiff med pepparsås och hemgjord potatisgratäng. Riktigt mumsigt!

Tanken var att vi skulle bada ikväll igen men den här gången var det Henke som somnade efter att vi sett en enormt spännande handbollsmatch mellan Sverige och Norge i Handbolls VM.

Medan Henke sov så passade jag på att se Så mycket bättre.

Inga kommentarer: