torsdag, december 09, 2021

Rivstart på dagen

 Blev hemma och jobbade även idag då jag ändå ska in till hälsocentralen då jag var kallad på cellprovtagning. Jag var helt inställd på att det var klockan 9 så jag satte mig för att jobba direkt som vanligt på morgonen. Vid 8-tiden, när jag hällt upp en kopp kaffe och värmt en lussebulle tar jag fram kallelsen och observerar att det var 8:00 som jag skulle vara på plats. Snabbt som ögat ställde jag ifrån mig kaffet och bullen och kastade mig in i bilen. I alldeles för hög fart körde jag in till hälsocentralen och anlände 08:06. Fick sitta i väntrummet i knappt 10 minuter innan jag kallade in. Snabb provtagning och sedan hem igen och larmade av 08:27. 

Satt och jobbade fram till lunch då jag gick en promenad med tjejerna och när jag skulle värma maten konstaterade jag att jag ju inte ätit någon frukost. Glömde det efter att jag varit på hälsocentralen. 

Hur som helst så blev det lunch och jobb fram till 16:30 då jag beställde nya koppel till tjejerna då Essets nästan nött av sitt andra koppel.

När Henke kom hem gick vi runt sjön och sen blev det middag med morotssoppa. Satt också och skrev kontrakt inför ett kommande lån samt såg handbollsmatchen mellan Sverige och Kazakstan.

Hundarna fick lite fotpositionsträning samt stor/tung apportsträning innan det blev tack och godnatt.

Inga kommentarer: