fredag, december 03, 2021

Jubileumsfest med jobbet

 Idag blev det i huvudsak fix inför festen. Redan på förmiddagen var jag och hämtade nyckeln till lokalen och gick igenom lite praktiska saker samt dukade. Hann jobba en stund mellan fikat och lunchen då jag var hem till hundarna och gick en sväng samt käkade och lämnade bilen. Henke skjutsade sedan mig till jobbet så slipper vi hämta bilen i morgon.

På eftermiddagen var jag och Maggan och hämtade blommor och mat och åkte sedan till lokalen och fixade ytterligare lite grejer och förberedde för middagen och aktiviteter.

Alla anlände vid 17-tiden och då blev det Italiensk buffé från Coop och lite aktiviteter i form av stafett där man har en strumbyxa med en tennisboll i ena benet på huvudet. Man ska sedan krocka ner ett antal flaskor genom att få bollen i gungning. På detta vis delade vi in lagen. Det var alla som fyllde år som fick göra aktiviteterna. 

När vi ätit maten och var mätta och belåtna blev det hattävling och sedan fick jubilarlagen ett gäng med ingredienser som de fick skapa efterrätt av. De fick inga recept utan fick själv googla eller hitta på. Båda lagens blev rätt lika med inspiration av Italien och Tiramisu.

Efter maten fick de båda lagen några charader som de skulle framföra för varandra. Blev riktigt skoj!

Kvällen avslutades vid 22:30 men då skulle ju lokalen städas också. Fort varé gjort så jag var hemma redan 23:30.

Inga kommentarer: