söndag, maj 12, 2013

Sista dagen på plats och PALT!!!

Idag är det sista dagen som mamma och pappa är i Hudik. I morgon jobbar vi och då åker de hemmåt. Dagen bjöd på regn idag men när vi var ute och gick var det uppehåll. Vi har ändå liiiite tur med vädret.

DSC_5187DSC_5188 DSC_5191DSC_5195DSC_5197DSC_5199

Vi gjorde en utflykt till Gröna systrar idag och så var vi på Jysk för att komplettera inflyttningspresenten som vi fick av mamma och pappa. Möbler till lusthuset. Vi köpte bara två stolar först då vi trodde att det skulle bli fullt men ytterligare två stolar får nog plats.

På eftermiddagen genomförde jag och mamma projekt Koka Palt! Mums mums mums!!! Åt hela tre stycken innan det var klart! Bra att jag fick chansen att testa assistenten också så nu vet jag att det funkar så då kan jag inte skylla på det om jag är sugen på palt. Får väl koka själv nån gång i framtiden. Det är ju inte så svårt så det ska nog gå bra.

2013-05-12 16.48.45-1

Efter palt blir man alltid lite seg och dessutom ganska sötsugen så på kvällen gjorde jag blåbärsmilkshake som vi gottade i oss.

Då det är arbetsdag för mig och Henke och mamma och mamma och pappa har en lång dag i bilen framför sig så försökte vi komma i säng lite tidigare men klockan hann ändå bli runt midnatt.

Inga kommentarer: