torsdag, juli 25, 2013

Sista dagen i Norr

Som vanligt en lugn morgon för vissa… Herrarna var dock nere vid vattnet och fixade ut bryggan som nu satt sig. Birgitta hade nu insjuknat i förkylningen med feber å idag var första dagen som jag faktiskt kände mig lite piggare.

Jag och Henke åkte in till stan en sväng på eftermiddagen och gick en runda på PDOL och var in med pappas dator som inte ville fungera.

När vi kom tillbaka till stugan och hade packat upp hände det som inte fick hända. Komposthinken stod på golvet i köket utan lock och i den 4 hela majskolvar. När Birgitta kom in i köket var alla hundarna där men bara en majskolv. Det är inte sant! När ska veterinärbesöken ta slut?

Blev för mig och Henke att packa in hundarna och åka till Sunderbyns djursjukhus eftersom veterinärkliniken i Öjebyn stängde redan klockan 17.

Var övertygad om att Vinna var den som skulle svalt mest men det visade sig att Humla hade minst två hela eller i alla fall mycket stora bitar i magen. Vinnas röntgen visade full magsäck men inga tydliga kolvmönster. Kan ju även ha varit vattenmelonskal. Ledsen

Då båda hade så mycket/stora bitar i magen vågade de inte ge kräkmedel så det var bara att åka hem och hoppas att de skulle kräkas av sig själva eller att det skulle komma ut bakvägen.

Blev ingen bra avslutning på en för övrigt trevlig och bra vecka!

Inga kommentarer: