söndag, juli 28, 2013

Soldag

Idag tänkte jag ta en riktig slappardag då jag bara tänkte ligga och sola men riktigt så blev det inte. Solade dock en del på förmiddagen samtidigt som vi fixade så att växterna i lusthuset fick lite stöd i livet. Även Vinna solade lite….

2013-07-28 10.47.19

På eftermiddagen åkte jag till klubben för att gå skrivarutbildning i Rallylydnad och när jag ändå var på klubben blev det lite lydnadsträning med tjejerna efteråt. Vanlig lydnad faktiskt inte rallylydnad.

Humla fick börja och då körde jag fritt följ och det tycker hon är sååå skoj. Enda hunden jag tycker att det är kul att träna fritt följ med.

Körde även en inkallning med ställande och läggande och där måste det bli snabbare ställanden och snabbare lägganden…

Körde rutan och konstaterar att jag nu byter kommando. Kör dirigeringskommandot UT istället för kommandot RUTAN. Funkade riktigt bra efter kommandobytet.

Apport, hopp apport blev det också och det är inga problem

Läggande och ställande under gång fungerar också fint.

Det var riktigt varmt så efter det passet fick hon sätta sig i bilen i skuggan.

Körde lite fotgående med Vinna och där har vi långt kvar även om det blir bättre!!!

Både läggande och ställande under gång fungerade fint liksom inkallning

Testade lite apport både a´la 1:an och 2:an och det fungerade bra.

Vi nötte sedan lite hinder å nu tar hon inte spjärn längre däremot springer hon runt första gången ibland. Men några repetitioner sen utförde hon momentet fint.

När jag kom hem blev det grillning i det underbara vädret. Grillspett med kött, choritzo, majs, champinjoner, charlottenlök och paprika. Till detta åt vi greksallad.

Blev Norskt på kvällen med Varg Veum….

Inga kommentarer: