tisdag, juli 09, 2013

Väderomslag

Nu väntar ett väderomslag men idag började dagen med mycket varmt väder, närmare 26 grader…

Vi åkte upp till Tjännavallen efter frukosten och gick en 4 km skogspromenad innan hundarna fick springa ner till Tjännasjön och bada. Vinna var helt tokig i sina rörelser så det var nog mera tur än skicklighet att hon inte skadade sig. Hoppade över båten flera vänder och en stor båt ska man inte kunna hoppa över så ibland landade hon i men skuttade bara vidare. Hoppade upp och ner från bryggan också.

Efter badet så blev det fika innan vi åkte ner till Änga igen för att packa ihop och åka hemåt.

Henke skulle hämta några varor som han beställt från systemet och fått meddelande om att de ankommit men när han kommer för att hämta grejerna är halva ordern makulerad för att varorna var slut. Å inte kunde de meddela det inte….???

När vi kom hem slappade jag en kvart innan jag satte igång och röjde här hemma. Dammsög, rensade bort grejer, sorterade tvätt och planterade blommor. Henke åkte ner på varvet och hämtade hem grejerna till båten. I morgon ska vi förhoppningsvis få hem den …

Till middag blev det som jag kallade det en sommar pyttipanna… Eller helt enkelt en sallad med kyckling, bacon och diverse annat som vi råkade ha hemma.

Klockan 20 kom Eva-Lotta och Micke för att planera restaurangbesök inför vår stockholmsresa. Fick en massa tips på Facebook så vi får väl se vilka vi besöker när vi är på plats. Djingis Khan vet vi i alla fall att vi ska på…

Inga kommentarer: