söndag, juli 14, 2013

Sista dagen på resan

I natt sov vi bättre då airconditionanläggningen var igång i natt. Sov som en stock och vaknade inte förrän 09:45. Frukost och sedan incheckning och sen väntade stan. Först hade vi dock planerat att låsa in bagaget på centralstation men det visade sig vara lättare sagt än gjort. Efter mycket om och men så lyckades jag och Henke få in våra väskor men Micke och Eva-Lotta gav upp och tog med sig sina väskor på shoppingrundan.

Idag blev det bara några mindre inköp i form av en topp, en träningströja och två fleecefiltar till lusthuset.

Vädret var inte alls lika fint som tidigare och temperaturen hade sjunkit många grader men helt ok stadsväder.

Klockan 15 var vi tillbaka på centralstation för att käka lite och hämta vårt bagage sedan var det bara att sätta sig på tåget.

När vi kom till Hudik och kom till bilen så gick den inte att låsa upp med fjärrkontrollen och när man låste upp dörrarna med nyckeln så var hela bilen död. Gick till Hemköp och köpte nytt batteri till nyckeln men det var fortfarande lika död.

Tack och lov hade man ju anlitat bra hundvakter (Roland och Gunilla) så de kom och skjutsade hem oss och levererade samtidigt hundarna. Toppen!!!!

Vi åkte direkt ner på stan med den andra nyckelns men resultatet var detsamma så Santa Fen fick stå kvar. I morgon väntar verkstan…

Väl hemma blev det en promenad med hundarna och en pizza till middag.

Hundarna var enormt trötta så det är tydligt att det tar på att sova borta….

Inga kommentarer: