lördag, februari 14, 2015

Alla hjärtans dag

Alla Hjärtans dag  på en helg… Började dagen lite tidigare än jag tänkt men med fem hundar i huset är det alltid nån som vaknar… Blev ändå en lugn förmiddag å efter frukost blev det en kort promenad med de fem…

En tur på stan för att hämta grus men det var såklart slut.. Åkte sedan på Ica för att hämta ut kaffekapslarna som vi fått avi om att det kommit men hade det kommit? Icke! Då bestämde vi oss för att åka och hälsa på Lasse och Birgitta. Var de hemma tror ni? Icke blir svaret även på den frågan. Blev då en tur på nya Mio och sedan lite matinköp på Maxi innan vi åkte hem Dålig utdelning på dagens ärenden således men lite blev i alla fall gjort.

När vi kom hem så tog vi med de fyra tjejerna och promenerade sedan iväg efter skoterspåret. Genom skogen, upp till masten, genom skogen, längst med kraftledningsgatan och sedan genom skogen innan vi kom ut på sjön på vägen hem. Blev ytterligare en kortis när vi kom hem för att Neo skulle få sig en tur så totalt 6km blev det.

Lite vila när vi kom hem. Både jag och hundarna däckade direkt.och sov nån timma å sen var det god tid att börja med Mellomaten. Vi körde lite 80-tals tema på menyn idag.

Förrätt: Avokadoröra med räkor

Varmrätt: Plankstek

Efterrätt: Häagen Dazs glass

10423759_10204956497865853_7192960989977096300_n

Såklart blev det melodifestivalen, damernas VM-slalom (som gav ett silver) och sedan började jag titta på film så vi kom inte i säng förrän vid 02:30-tiden.

Inga kommentarer: