onsdag, februari 25, 2015

Guld till Johan Olsson och Neo in på operation

Direkt på morgonen lämnade jag in Neo hos Veterinären. Idag ska den elaka knölen i nacken bort å när han ändå är sövd kommer de att ta bort den lilla vårtan under tassen också.

På lunchen åkte jag hem till tjejerna. Stannade efter vägen och la ut ett sök med 12 dummiesar på vägen hem. Skönt att bara ha tjejerna på lunchen. Då hann jag med en promenad och sedan gick vi till sökområdet. Idag var Vinna motiverad och sökte fint så hon fick hämta in hela 8 dummiesar. Däremot gjorde hon två byten så det är nått som vi måste ta tag i…. Humla fick ta de tre sista dummiesarna pluss att jag la ut en dirigering till henne när hon var ute på söket. Kul tyckte de att det var!

Precis när jag åkte tillbaka till jobbet fick jag rapport från Erika på kliniken att Neo var vaken och att operationen hade gått bra! Vad suveränt att få rapport!!!

Neo

På eftermiddan så “trillade” ännu ett guld in på skid-VM. Härligt att Johan Olsson liksom Charlotte Kalla fick få en riktigt bra runda som utklassade övriga konkurrenter. Heja heja!!!

Efter jobbet hämtade Henke Neo och tog honom på en lite promenad medan jag tog tjejerna. Gick upp i skogen och körde några markeringar. Vinna var helt suverän, bättre än Humla som har lite svårt att se när det skymmer. De fick sedan köra lite dirigeringar längst med skoterspåren. Här är Humla stabil men Vinna överraskade med att vara riktigt duktig på framförallt stoppsignal men också på höver och vänsterskick bakåt. Det har hon inte gjort tidigare…

Kvällen blev lugnt, tv-sport och uppdatering av hemsidan… Så här ser Neos sår i nacken ut… Tassen får vara lindad nån dag men det såret är nog pyttelitet…

2015-02-25 20.54.58 2015-02-25 20.55.44

Inga kommentarer: