lördag, februari 07, 2015

En härligt nyttig och god dag….

Hade tänkt få sovmorgon men tydligen ville inte mitt inre det för jag vaknade tidigt. Steg upp och slappade framför tvn och datorn istället och tog dessutom tag i bokföringen från logen och gjorde klar den. Mailade iväg det till revisorn så det kändes bra!

Efter frukost tog jag en kort promenad med alla hundarna och tog sedan med tjejerna ner på täkten. “Tappade” några dummiesar som sedan fick bli några utskick. Väderomslag till horisontellt snöande och blåst gjorde att jag vände vin bron. Hade lämnat några dummiesar så när vi närmade oss så fick Vinna en linjetag.

Tillbaka hemma tog jag bilen till Albert och Herbert och sedan vidare till Ica. På vägen hem stannade jag till på öster och åkte ett varv i spåret. Blev nästan 7km på rekordtid trots skräp i spåret och töväder.

Väl hemma blev det uppackning av mat lite förrätt. Åt en bit smörgåstårta och ett glas vitt vin innan jag tog med hundarna på en stavgångspromenad på 4km. Vilket hurtig dag det blev!!!

Väl hemma skalade jag potatis och började koka dem. Ställde äggklockan och la mig i soffan och toksomnade direkt. Vaknade när äggklockan ringde och högg tag i resten av matlagningen. Gjorde iordning laxen med västerbottenost och gjorde såsen och potatismoset. Blev västerbottenlax med tunnbröd och vitt vin. Mums!

Kvällsunderhållningen var såklart första uttagningen till melodifestivalen. Då behöver man såklart en god efterrätt vilket blev milkshake med kaffebaileys

Melodifestivalen var väl sådär men senare på kvällen blev det film så jag satt uppe till klockan 02.

Mat

Inga kommentarer: