tisdag, februari 17, 2015

Veterinärbesök, lönesamtal och Skidåkning

Kändes som att jag inte fick nått gjort på jobbet idag. hade lönesamtal på förmiddagen och sedan efter fikat åkte jag till veterinären med Neo. Han har en stor knöl i nacken som växt och vätskar och blöder en hel del så jag ville kolla upp den. De upptäckte då också ett svagt blåsljud på hjärtat vilket han inte haft tidigare. Det var dock väldigt litet!  Proverna som togs var svåra att utläsa så jag bokade en tid för operation till veckan. Som vanligt skakade han sig och tramsade första 10 minuterna på kliniken men när det väl var dags att gå in i undersökningsrummet så betedde han sig exemplariskt!

Neo

När jag kom tillbaka till jobbet gick jag och handlade eftersom jag har fikaveckan å sen var det dags att åka hem på lunch.

Efter lunchen gick jag och Eva-Lotta och köpte semlor till kontoret så att vi fick lite gott till eftermiddagsfikat.

Efter fikat fick jag i alla fall lite gjort så att jag med gott samvete kunde byta om och avsluta arbetsdagen klockan 17:00. Åkte direkt till skidstadion och åkte 7km. Gick fort idag men jag blev trött. Hade dock en kilometertid på under fem minuten och till och med en kilometertid på snabba 4:15. Det går framåt!

Henke och jag kom hem samtidigt så då blev det en liten skogspromenad med vovvarna och sedan blev det varma mackor till middag efter att jag tagit en varm dusch. Somnade tidigt i soffan för jag var jättetrött!!!

Inga kommentarer: