söndag, februari 14, 2016

En riktig återhämtningsdag

20160213_092300

Steg upp strax efter 9 och satte mig framför tvn en stund innan jag fixade frukost. Kesoplättar blev dagens frukost å det är så gott. Synd att man inte fixa med det på vardagarna annars skulle jag nog äta det oftare.

Letade fram lite böcker från uppfödarutbildnngen och låg och läste när först Zenitha kom förbi för att hämta Göras mobiltelefon som han glömde i går. Sedan kom Kajsa och Tobbe för att hämta tröja och bil.

Slappade på hela förmiddagen och lite mera därtill. Läste och såg skidor om vartannat och bara var… Skönt att få en sån dag!

20160214_114512

Vid 14-tiden tog jag mig i kragen och gick en promenad med tjejerna. Började först med att gå upp i skogen och köra lite dubbelmarkeringar. Ganska korta men de blev svåra då snö ofta rasade från träden när jag kastade så det var svårt att skilja på snö som rasade och dummiesar som landade. TIll på köpet försvinner ju dummiesarna ner i snön så de måste verkligen komma rätt och slå på näsan. Skoj tyckte tjejerna!

Trodde inte att jag skulle kunna gå så långt då jag tror att min stackars tå är bruten sedan jag sparkade i soffbenet igårkväll. Hur som helst så gick det rätt ok bara jag fått upp farten. Tänkte gå skoterspår på tillbakavägen men där blev det stopp. Foten skönk igenom snön så då gav sig tån tillkänna så efter en bit valde jag att vända och istället gå vägen tillbaka. Då gick det bra!

Slappade en stund i soffan när jag kom hem. Då hade även Henke kommit hem och packat upp efter helgens fjällsemester.

Innan det blev mörkt hade det slutat snöa så det blev lite skottning idag också. Nu behöver det inte komma någon mera snö.

Det fanns rester kvar från gårdagens middag så det fick bli vår alla hjärtansdagsmiddag. Först blev det dock ett avslappnande dopp i baljan.

20160214_20074520160214_201451

Kvällens tv-titt blev Kampen om Tungvattnet.

Inga kommentarer: