måndag, februari 29, 2016

Kan omöjligt bli en bättre början på veckan!

Förutom att jag inte sovit nått i natt pga att jag somnade och sov i soffan flera timmar under kvällen så blev det en mycket bra start på veckan.

Var som vanligt på jobbet klockan 7 och började med att fixa lite inför en utflykt som vi på kontoret skulle göra på förmiddagen idag. Blåbärssoppa och bulle, check!

Efter fikat så tog vi en promenad efter hamnen bort till det gamla oljebergrummet. Hade med hundarna så de fick också hänga med. Alltid intressant att få besöka platser som man normalt inte får chansen att besöka. Här kommer lite bilder från bergrummet som egentligen består av av två rum á 200m lång 20m brett och över 20m djupa.

DSC_1125DSC_1130DSC_1139DSC_1140DSC_1147DSC_1152DSC_1155

Efter det intressanta studiebesöket fortsatte vi ut till Kastellholmen, en ö mitt i hamnfjärden där vi fikade lite blåbärssoppa och kanelbulle i solen.

DSC_1168DSC_1172DSC_1173

Hoppade lunchen då vi ljust fikat och jobbade istället fram till 14:30 då jag åt lunch på eftermiddagsfikat. Jobbade sedan vidare fram till 16:15 då jag åkte ut till Totohallen. Promenerade först 3km och tränade sedan inne i hallen. Väldigt organiserat och bra. Vinna fick köra fotgående, sättande under gång, Rutan, hopp-apport, metallapport och fjärrdirigering. Hon var väldigt väldigt duktig idag!

Jag hade helt glömt att Humla ju börjat löpa så hon fick tyvärr inte träna nått idag.

Tog istället en skogspromenad när jag kom hem. Ytterligare 2km så idag har det blivit totalt 1 mil idag.

Planerade två veckors menyer innan vi gjorde mat och käkade middag. Hade sedan en veckas uppdateringar av bloggen att ta tag i.

Inga kommentarer: