lördag, februari 27, 2016

SSRK Gävleborgs årsmöte med poängjakt/WT

Idag styrde vi bilen mot Söderhamn och SSRKs årsmöte. När jag åkte dit tänkte jag att jag hoppas att det inte ska väljas styrelseposter på plats. Då slutar jag åka på mötena. Hmm det blev precis så å dessutom blev jag invald i styrelsen. Blir inte alltid som man tänkt sig… Winking smile

Efter mötet som tog väldigt lång tid så väntade ett WT för tjejerna. Jag vill inte gå mede båda tjejerna samtidigt utan började med Vinna.

Hamnade på en dirigeringsstation först. En transport till en plats efter en stig där man skulle blåsa stopp och närsök två gånger. Fick man inte stopp på hunden så skulle de försvinna nedför en slänt. Jag safade och blåste stopp för tidigt vilket innebar att jag blev tvungen att blåsa stopp och UT för att hon skulle hamna rätt. Andre skicket gick perfekt. Blev 16p på den stationen.

Andra stationen var en dubbelstation. Först en transport och sedan ett linjetag och sedan en avslutande markering. Vinna gjorde arbeten helt super jobb men stannade upp när hon tagit upp bägge dummiesarna vilket innebar ett avdrag på båda övningar på 3p * 2, totalt 17+17p.

Fjärde stationen var två enkelmarkering i brant nedförsbacke efter en kort transport. Gjorde ett väldigt väldigt fint jobb men mitt fotkommando då jag säger fot och klappar på benet räknades som dubbelkommando och resulterade i –2p, 18p här alltså.

Den femte och avslutade stationen var en transport både efter och före domare. Markeringskast och sedan transport bort från markeringen. Tillbaka till utgångspunkten för skick. När den var inne blev det en markering i annan riktning. Superbra jobb men vet inte varför det blev en poängs avdrag. 19p

Vinna skötte sig bra, slutade på 87p i Ökl och kom med den poängen på en andraplats.

Bytte hund och körde sedan Humla. Så lättförd och pigg men rätt pipig. Genomförde alla momenten väldigt bra men blev nollad på en station pga pip och sedan lite poängavdrag här och där. Slutade på 65p och med det slutade hon som 4:a. Jag är riktigt nöjd med bägge tjejerna.

Så fort vi kom hem tog jag en dusch och sedan åkte vi till Katarina och Jonas och firade Anton som fyllde år när Henke var i fjällen.

Från kalaset åkte vi direkt ner på stan. Vi gick ut och käkade, som tur var träffade vi Micke och Frida för annars hade vi inte fått nått bord då det var fullt överallt. Efter maten gjorde vi en krogrunda, gick på The Bell, på O´leary och sedan Texas. När andra går ut började vi känna oss nöjda och beställde en taxi hem. Vi var hemma för midnatt.

Inga kommentarer: