onsdag, april 19, 2017

Bakslag med feber

Vaknade efter ytterligare en dålig natt. Kände mig konstigt i kroppen och väldigt seg. Åkte i alla fall till jobbet och kände då att jag hade enormt ont i kroppen. Så som det känns när man får hög feber. Tog alvedon och åkte sedan till Harmånger där en långtradare i gårkväll gått sönder vilket resulterade i ett läckade av 800 liter diesel. Blev där hela dagen innan saneringen var kvar. Blev två lastbilslass med massor och ett djupt hål men några 800 liter var det knappast frågan om. Då hade det blivit betydligt mer omfattande grävarbete.

2017-04-19 13.01.582017-04-19 13.02.19

Kom inte hem förrän klockan 14:30. Tog med hundarna ut direkt och frös då nått fruktansvärt och kände att värken kommit tillbaka. Hade väldigt ont i huvudet, förmodligen pga alla dieselångor. Tog migränmedicin, kastade i mig en tallrik fil och la mig sedan med kylmask under filten. Vaknade efter en och en halv timme. Huvudvärken var borta men jag frös fortfarande så jag tog feber och mycket riktigt, 39 grader trots tabletterna som jag tog innan jag la mig. Har haft hosta och varit täppt i näsan i tre veckor nu så det känns väldigt drygt att det nu även kommit feber.

Eftersom Henke åkte ner till hamnen direkt efter jobbet så var jag tvungen att gå ut med tjejerna. Gjorde det enkelt för mig och tog cykel så att jag inte behövde anstränga mig men hundarna fick bra motion. Efter det var det bara att lägga sig så Henke fick fixa middag när han kom hem vid 20. Vi hade tack och lov kvar fiskgryta så det var bara att värma upp.

Inga kommentarer: