måndag, april 17, 2017

Riktigt bra dag

Har sovit OK i fem nätter i rad nu. Såååå härligt!!!

Efter frukost funderade vi på vad vi skulle hitta på. Bron på gäststugan är rutten och sedan i somras har vi haft en skiva liggandes på bron då vi trampat igenom några bräder. Jag föreslog att vi skulle riva bort bron idag. Sagt och gjort. Henke rev bron, jag spikade ur spikarna från det ruttna virket och bar fram nytt virke så Henke kunde skruva dit en ny bro. Passade också på att beskära vårt lilla äppelträd å helt plötsligt såg man hur illa även det andra äppelträdet såg ut.

Hundarna var med ute hela tiden men låg ju bara på gräsmattan så jag tog med dem på en cykeltur även idag.

Direkt efter att vi var färdiga på gården så åkte jag iväg och tränade med gänget. Långa markeringar och lite dirigeringar blev det. En ny hund kom också in i sällskapet idag. Lille Link fick vara med för första gången. Tobbe och han kommer nog att bli ett bra par eller kanske blir det Kajsa som tränar honom? Vinna var fokucerad och duktig idag. Känns som att hon börjar bli sig själv igen efter valpning och löp.

På vägen hem från träningen åkte jag och hämtade pizza. Var så frusen att det var skönt att brassa på värmen i bilen men medan jag åt så skakade jag trots att jag satt inlindad i en filt. Bara att hoppa in i duschen och duscha hett och länge. Myskläder på och sedan in under filten igen så var kroppstemperaturen återställd igen.

Vilken dag! Var ute från 11:30 – 19 trots att det var så kallt.

Inga kommentarer: