onsdag, april 19, 2023

Årets första vattenträning.

 Jobbade på som sjutton på förmiddagen och eftersom vädret är så himla härligt och flexkontot visar alldeles för höga siffror så bestämde jag mig för att flexa på eftermiddagen. Vilket bra beslut!!!

Började med att äta lunch ute i solen på altanen och satt sedan och solade i drygt en halvtimma. Efter detta så bytte jag om och tog med tjejerna på en jogging/lunk/promenad på 7 kilometer. Det gick lite trögt för Vinna så tempot var verkligen inte högt. När vi gick över ett område med snö, ja då var det stopp 😂 Ligga och rulla och käka is samtidigt... Det är toppen!!! 💓

Efter detta blev det lite slapp i soffan fram tills Henke kom hem. Då fick han dammsuga medan jag tog med Esset ner till sjön eftersom jag tinat vilt. Blev markering, dirigering och sedan ett sök. På söket la jag även en and ute i vattnet. När söket var inhämtat blev det årets första vattenmarkering på simdjupt vatten. Detta trots att isen fortfarande ligger tjock på sjön. Efter kanten är det dock öppet vatten eftersom vattennivån är så hög. För att hon skulle få torka och springa sig varm så fick hon ta in söket igen också. Vilken tjej, inte ett fel på hela träningen!!!
















Efter denna viltträning tog jag med tjejerna på en promenad innan det blev Västerbottenlax till middag. Under tiden den stod i ugnen rullade vi ihop och tog med ner flaggstångsbelysningen efter att jag grävt fram alla fästena under snön.

Inga kommentarer: