lördag, april 08, 2023

Påskafton 2023

 Piggare när jag vaknade idag efter en god natts sömn. Blev en kort rastning av hundarna före frukost och planering av dagen. Vi började med att ta tjejerna på en promenad till Svartudden och över isen tillbaka. Riktigt soligt och härligt väder. Esset skötte sig så fint och fick springa lös mest hela tiden. Blev totalt ca 5 km.



Efter promenaden åkte vi till pappa en sväng. Idag var han lite virrigare men det blev bättre efter att vi varit på plats en stund. Fint väder gjorde att vi passade på att ta med pappa ut på gården för att sitta och sola lite. Vi dukade upp lite fika och hann nästan fika klart och sola en stund samt konstaterade att det verkligen forsade vatten i stuprännorna. Då hörde vi ett ljud som inte var bra! Takras! Precis rakt ner där vi satt. Tack och lov porös snö och inga stora isblock men vi blev lite blöta och fick dessutom skotta lite och flytta möblerna till en säkrare plats.

Blev en promenad runt gården innan vi gick tillbaka upp till pappa. Även idag lämnade vi honom i matsalen då det var dags för middag.

Vi rastade hundarna lite kort innan vi gick upp i lägenheten för att började med maten. Blev full huggning för att få klart allt till kl. 18 då Thomas och Camilla, Emil och Emma och Amanda och Johan kom.

Mycket surr, massor med mat och prat fram till 22-tiden då Amanda och Johan åkte hem då Amanda skulle upp och jobba. Emil skulle packa för att åka till Arjeplog och Emma också skulle jobba. Thomas liftade när de övriga åkte så vi blev ensamma från 22.30. Blev lite tv-titt, vila och sedan surr fram till 2-tiden då det var hög tid att rasta tjejerna och krypa till kojs.

Var så fullt upp idag att jag helt glömde av att ta några bilder från middagen....

Inga kommentarer: