torsdag, april 06, 2023

Jobb och resdag

 Hade planerat för att jobba hemma på förmiddagen idag eller ev. vara ledig hela dagen om det var fint väder. När jag vaknade så kände jag att lite jobb behövde jag göra då jag lovat att gå iväg ett beslut. La först fram de sista grejerna som ska med i bilen. Det visade sig vara populärt. Gobädden på en ny plats, då måste man ju ligga där!

Det var mulet och tråkigt väder så då då kändes det inte lockande att vara ute så det passade bra med jobb på förmiddagen även om det blev en löppaus vid 10-tiden då jag och Esset sprang 4 kilometer. Vinna låg då i sängen och märkte inte att vi drog iväg. Hon sov precis lika dant när vi kom hem och märkte det inte ens. Hon sover såå djupt ibland och jag undrar om inte hörseln börjar bli dålig också å då blir det verkligen svårt att väcka henne.

När jag jobbat klart vid 11:30 så tog jag med tjejerna ut och gick en promenad och dessutom fick de dela på ett sök vid Härbret. Skönt att de fått göra lite innan de ska sitta i bilen i ca 7 timmar.

Henke kom hem medan jag rastade hundarna och så han packade in i bilen och sen begav vi oss norrut. Vid Birsta i Sundsvall stannade vi till och köpte mat som vi käkade i bilen medan resan fortsatte. Blev ett kort tankstopp med lite hundrastning i Ånäset och sedan körde vi upp till Piteå där vi åkte in i biltvätten vid Circle K innan vi hämtade upp mamma hos brorsan dit hon hade kört sin bil för att vi ska kunna parkera i garaget medan vi är uppe.

Framme hos mamma bar vi upp grejerna och sedan tog vi tjejerna på en promenad innan vi gick upp i lägenheten. Det blev bubbel och god plockmat med rostbiff, lufttorkad skinka, varmrökt lax, potatissallad, melon och ost och druvor.

Vi satt och surrade fram till efter kl 02 och hann också med att deklarera till både mamma och pappa.

Inga kommentarer: