tisdag, april 11, 2023

Ledig dag

 Har känt mig uppe i varm en tid så när jag ändå hade en innestående semesterdag så bestämde jag mig för att ta ut den idag efter påskresan. Nu skulle jag vila och slappa! Vaknade till som hastigast när Henke åkte till jobbet men somnade om igen. Vaknade sedan till ett par gånger till med en timmas mellanrum men somnade om så låg och mer eller mindre sov till 10:15.

Steg upp och tog en kopp kaffe och rörde om lite i snön på altan i hopp om att den ska försvinna snabbare. Satte mig sedan och skrev blog från påsken och såg samtidigt lite film på tv4 play.

Vid lunch kom jag på att tvättmaskinen inte startats så körde igång den och tog rätt på det som hängde i torkskåpet. Tanken var att sätta mig i solen men då blev det lite dis så jag fortsatte att hålla mig inne men gick i alla fall och hämtade bro-möblerna och skurade upp dem så att man kan sitta vid entrén när det blir fint igen.

Vid 14-tiden tog jag och tjejerna en promenad genom byn vilket följdes upp med lite apportering i form av markeringar och ett sök vid härbret.

När Henke kom hem hade jag hängt tvätten och bytt om för att ta med Esset på en löprunda. Sagt och gjort! Jag sprang med Esset medan Henke tog Vinna på en lite kortare promenad.

Till middag blev det renskav och sen blev det slapp framför tvn. Riktigt skönt att vara ledig idag. Bra beslut av mig! 😀

Inga kommentarer: