tisdag, april 04, 2023

Tomt....

 Idag hade jag planerat för ett glatt och roligt inlägg. På eftermiddagen flexade jag ut från jobbet och åkte upp till Delsbo för att dels provta Vinna som uppföljning på Hypothyreos behandlingen och fylla på med en spruta Librela men framförallt för att göra ultraljud på Esset. Vi började med Esset eftersom hon skulle provtas och då skulle proverna kunna analyseras medan Esset undersöktes.

Vinna i väntan på sköterska

Provtagning utfört, nu ska jag bara få en spruta också

Tur att man kan titta ut genom fönstret och drömma sig bort... Proverna visade på normala värden för Vinnas det så det känns ju skönt.

När Vinna var klar var det dags för Esset. Jag hade kameran redo för att ta bild på ultraljudsbilden men det blev en ordentligt antiklimax då det bara såg helt tomt ut i magen. Jag har varit ganska så övertygad om att det skulle vara valpar i magen. Hon har varit lite småklängig på kvällarna och dessutom kräktes hon ju tre gånger förra vecka. Hennes tuttar har jag i perioder upplevt som rosa men framförallt större än vanligt så jag hade nästa tänkt hoppa över ultraljud. Kändes väldigt tomt att åka från veterinären med det beskedet.

Vi får helt enkelt ställa om våra liv igen. Nu kan vi gå på kurs, nu kan vi fokusera på att starta på B-prov och Ökl tollingjaktprov och så får vi spana framåt och förhoppningsvis planera för en kull på nästa löp istället.  Motivationen känns dock låg för just nu känns allt så tomt.

Väl hemma blev det en promenad genom byn för att dela ut kallelser till Vägföreningens årsmöte. Nu är i alla fall det gjort. Härligt vårväder var det idag men glädjen infinner sig inte.

Till middag blev det palt och jag han somna en stund innan det var dags för att hämta Henke på stan. Han hade varit på hockey i Hudik för första gången. Tyvärr blev det förlust för HHC

Inga kommentarer: