torsdag, januari 11, 2024

Mötesdag

 Idag var det en riktig mötesdag med internt möte direkt på morgonen och sedan diverse handläggning av ärenden fram till eftermiddagen då ett nytt möte, denna gången med trafikverket angående planerat E4a bygge genom Nordanstigs kommun.

Eftersom Henke åkte hem till tjejerna idag så blev det en kort lunch för min del.

Direkt efter jobbet åkte jag och gjorde ett "litet" inköp till min födelsedag på lördag. Varför inte unna sig nått exklusivt i början av året när livet är lite motigt samtidigt som man fyller jämnt 😉

Träffade Zandra som jag inte träffat på länge så blev lite hundsnack och sedan även ett stopp på Ica innan vi kom hem lite senare än vanligt.

Bytte om och tog med tjejerna på en promenad genom byn och sedan "hoppade" jag upp på taket och skottade av den sista delen av hustaket och sen så skottade vi bägge bort allt snö från altanen där snön från taket hamnade. Pust men nu är alla hustaken avskottade vilket omfattar hus, garage, carport, gäststuga, hundhus och lusthus 👏👏👏

Till middag blev det Peking-soppa och sen såg vi Sverige premiärmatch i Handbolls EM där Sverige vann över Bosnien-Hercegovina med 29-20.

Inga kommentarer: